29 mai 2013

Iesi in oras, la un suc, si il vezi pe el. Observa ca te uiti la el pentru ca si el face acelasi lucru si intr’un final vine la tine si vorbiti putin. Te gaseste pe facebook, iti da cere, tu ii dai accept, vorbiti ce vorbiti si la un moment dat spune ceva asemanator “vrei sa ne vedem?” Tu spui “da” si apoi incepi sa te agiti, sa te stresezi pentru ca nu sti cu ce sa te imbraci, cum sa te machezi, cu ce sa te incalti etc etc. arunci tot sifonierul in pat si tot nu gasesti o tinuta care sa’ti placa. Pentru fiecare tinuta trebuie sa’ti alegi si machiajul potrivit si din nou te stresezi si iti dai seama ca nu’ti place tinuta aleasa si trebuie sa o schimbi, implicit trebuie sa schimbi si machiajul.
Dupa ce gasesti tinuta finala te intorci la machiaj si te gandesti cum sa te machezi astfel incat sa se potriveasca cu tinuta, dar sa’ti scoata si ochii in evidenta pentru ca da, in functie de culoarea ochilor nuantele pe care trebuie sa le folosesti cand te machezi difera. Si incepi si te gandesti…pentru machiaj ochi caprui ar merge ceva combinat cu un roz luminos, un alb stralucitor sau o culoare putin mai luminoasa decat pielea ta.


Pentru machiaj ochi verzi trebuie sa te gandesti ca daca vrei sa’ti pui in evidenta ochii o sa pui culori mai apropiate de verde si o sa aplici pe buze un ruj mai deschis, aproape de tonul pielii tale.



Iar pentru machiaj ochi albastri trebui sa pui accentul pe culorile metalice, argintiu, auriu, turcoaz sau roz rece.

Si dupa ce scapi si de acest ultim impas o sa ai parte de o iesire perfecta pentru ca o sa te simti bine in orice ai purta, iar machiajul osa’ti scoata in evidenta frumusetea ochilor.

3 comentarii:

  1. Eu numai albastru folosesc :) Dar mult mai discret. Aici e cam mult, ca pentru petrecere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei bine, nu sunt eu o experta in arta machiajului dar daca as fi baiat mi-ar atrage atentia o fata cu un asa machiaj. ;))

    RăspundețiȘtergere